Με μεγάλη επιτυχία και πλήθος πολιτών πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου η 39η «Ημέρα Καριέρας» της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ), στην Ελευσίνα από τις 10:00 έως τις 18:00, στο Elefsina Hotel.
Συνολικά είχαν δηλώσει συμμετοχή 30 επιχειρήσεις από διαφορετικούς κλάδους της οικονομίας με 1.000 θέσεις εργασίας σε ειδικότητες υψηλής, μεσαίας και χαμηλής εξειδίκευσης.
Οι ειδικότητες που αναζητούν οι επιχειρήσεις είναι ενδεικτικά: ηλεκτρολόγοι μηχανικοί, μηχανολόγοι μηχανικοί, ψυκτικοί, στελέχη ελέγχου ποιότητας, χειριστές μηχανημάτων, μηχανουργοί και σωληνουργοί, ηλεκτροσυγκολλητές, μηχανικοί σχεδιασμού και παραγωγής, χειριστές κέντρων ελέγχου, τεχνικοί όλων των ειδικοτήτων, σύμβουλοι πωλήσεων, αποθηκάριοι, οδηγοί, ταμίες, εργάτες παραγωγής, λογιστές. Επίσης, ειδικότητες σε όλο το φάσμα του ναυτιλιακού κλάδου.
Στην «Ημέρα Καριέρας» παρευρέθηκαν η Υπουργός Εργασίας και Κοινώνικης Ασφάλισης Ν. Κεραμέως, ο Διοικητής Δ.ΥΠ.Α Σ. Πρωτοψάλτης ο Υφυπουργός Εξωτερικών Γ. Κώτσηρας, ο Βουλευτής Δ. Αττικής Η. Λιάκος, ο Αντιπρόεδρος της Βουλής Αθ. Μπούρας, και ο A’ επιλαχών Βουλευτής Δ. Αττικής και σύμβουλος του Υπουργού Υγείας Σ. Πουλής.
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δράσεις της ΔΥΠΑ στον ιστότοπο www.dypa.gov.gr
Πληροφορίες σχετικά με τη ΜΕΜΜΕ:www.dypa.gov.gr/memme