ΔΤ για το Κοινωνικό Φαρμακείο

Τη Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013 στην υπηρεσία της Πρόνοιας Μεγάρων πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση επιτροπής  του Κοινωνικού Φαρμακείου.

Με απόφαση της Επιτροπής,όσοι από τους ανασφάλιστους συμπολίτες μας,είχαν κάνει αίτηση και πληρούσαν τις απαραίτητες προϋποθέσεις, άμεσα θα εξυπηρετηθούν και θα προμηθευτούν τα απαραίτητα για την υγεία τους φάρμακα.

Σε αυτήν την περίοδο της μεγάλης οικονομικής κρίσηςπαροχή υπηρεσιών περίθαλψης στους συνανθρώπους μας που πλήττονται,είναι αναγκαία και επιβεβλημένη όσο ποτέ.

Η προσπάθεια στήριξης της λειτουργίας του Κοινωνικού Φαρμακείου είναι συλλογική και βασίζεται στην ανιδιοτελή προσφορά.

Όσοι επιθυμούν να στηρίξουν την προσπάθεια αυτή μπορούν να προσφέρουν φάρμακα,τα οποία δεν τους είναι απραίτητα,καθημερινά στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου,στην οδό Πλούτωνος 3.

Τηλέφωνο Επικοινωνίας:22960 29018

 

                                                                          Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ  ΜΕΓΑΡΕΩΝ

 

                                                                                       ΚΛΕΑΝΘΗΣ  ΒΑΡΕΛΑΣ

Παρόμοια άρθρα

Back to top button