Ήττα του Μεγαρικού από τον Πυρρίχιο – Δυναμικά συνεχίζουν οι Ακαδημίες του

Με πολλές απουσίες ο Μεγαρικός γνώρισε την ήττα από τον Πυρρίχιο με 4-0, αναφέρει δελτίο τύπου της ομάδας. Στη συνέχεια:

Με 7 απουσίες βασικών παικτών, παρατάχθηκε ο Μεγαρικός απέναντι στον Πυρρίχιο και ηττήθηκε με σκορ 4-0. Η ομάδα του Πάικου Λεβεντούρη παρατάχθηκε μόνο με τα παιδιά της ακαδημίας ουσιαστικά, για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος, αφού οι τραυματισμοί και οι ασθένειες κατέβαλαν βασικούς παίκτες και δεν τους είχε στη φαρέτρα του διαθέσιμους.

Παρόλο που ο γηπεδούχος προηγήθηκε με 3-0 από το πρώτο δεκαπεντάλεπτο, δεν ήταν ικανό να καταβάλει το σθένος των ποδοσφαιριστών. Όλοι οι παίκτες του Μεγαρικού αγωνίστηκαν δυναμικά μέχρι το τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης και κατάφεραν να δημιουργήσουν πολύ καλές φάσεις, είχε και ένα δοκάρι, αλλά δεν κατάφερε να βρει τα δίχτυα. Στο ’70 ο Πυρρίχιος σημείωσε και το τέταρτο τέρμα του και διαμορφώθηκε το τελικό σκορ της αναμέτρησης.
Ευχαριστούμε την ομάδα του Πυρρίχιου για την φιλοξενία.

Πυρρίχιος: Θεοδώρου, Ερμπαλίδης, Κατσίλης(72’ Καββαδάς), Μαυράκης, Πιπερίδης Ι., Δρακόπουλος(60’ Κορωναίος), Κουσίδης(84’ Φωτιάδης), Απαζίδης,Φετφατζίδης(84’ Ιακωβίδης Α), Ανθόπουλος(72’ Ιακωβίδης Κ.), Μυρσινιάς.
Μεγαρικός: Χόντος(80’ Κυρακίδης), Elezi Α(72’ Shaholli), Χύτας, Ρόκου, Ιωάννου(80’ Σιδέρης), Καστάνης, Μπαλλής, Σταφάι, Elezi S, Λεβεντούρης(72’ Καραγιάννης), Καραγιαννόπουλος(59’ Τσαλαβρέτας).

ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ OΛΑ ΤΑ ΤΜΉΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΡΙΚΟΥ

Συνεχίζουν δυναμικά όλα τα τμήματα της Ακαδημίας μας τους φιλικούς αγώνες προετοιμασίας ενόψει της έναρξης του επίσημου πρωταθλήματος της ΕΠΣΔΑ. Αυτό το Σαββατοκύριακο οι μικροί μας ποδοσφαιριστές έπαιξαν με τα αντίστοιχα τμήματα της ηλικίας τους των ομάδων του Ολυμπιακού Μεγάρων, της Ν. Περάμου και του Βύζα Μεγάρων. Όλα τα παιδιά αγωνίστηκαν με την ψυχή τους και ευχαριστήθηκαν το παιχνίδι. Οι προπονητές των τμημάτων κ. κ. Σαμπάνης, Λεβεντούρης, Παπαθανασίου έβγαλαν τα συμπεράσματά τους για την βελτίωση των παικτών τους. Στόχος μας πάντα το παιχνίδι, η διασκέδαση και η βελτίωση των παίδων μας. Ευχαριστούμε τις ομάδες για την άψογη συνεργασία τους.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button