Συνάντηση στο Υπ. Δικαιοσύνης Γρ. Σταμούλη και Γ. Κώτσηρα

Όπως αναφέρει νεότερο δελτίο τύπου από το γραφείο επικοινωνίας του δήμου:

Το βράδυ της Δευτέρας 18 Ιανουαρίου 2021, ο δήμαρχος Μεγαρέων Γρηγόρης Σταμούλης επισκέφθηκε στο γραφείο του στο υπουργείο στην Αθήνα τον υφυπουργό δικαιοσύνης όπου είχαν συνάντηση εργασίας.

Μετά την έξοδό του από το υπουργείο χθες το βράδυ ο δήμαρχος Μεγαρέων Γρηγόρης Σταμούλης δήλωσε:

«Ζήτησα την ενίσχυση του Ειρηνοδικείου Μεγάρων, καθώς και άλλων Υπηρεσιών του Υπουργείου, για την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών.

Επίσης ζήτησα και την παρέμβαση του σε άλλα θέματα – προβλήματα, που απασχολούν τον Δήμο, έστω και αν δεν είναι της αρμοδιότητάς του.

Υποσχέθηκε, πως όπως μέχρι τώρα και ακόμα περισσότερο, θα είναι πάντα δίπλα μας και αρωγός σε κάθε προσπάθειά μας».

Για τη συνάντησή του με τον υφυπουργό, ο δήμαρχος κ. Σταμούλης, είχε κάνει λόγο με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Παρόμοια άρθρα

Back to top button